PublicidadPublicidad
Arrancamos jornada

Va a ser un fin de semana muy largo porque el Mallorca no juega hasta el lunes por la noche. Arrancamos hoy viernes en La Rosaleda con el Málaga-Zaragoza, previsto a las 21.00 y seguimos mañana a las seis de la tarde con el Sporting-Albacete en El Molinón. El domingo tenemos que fijarnos en el Tenerife-Oviedo a las seis y sobre todo en el Granada-Cádiz que se disputará a las siete de la tarde en Los Cármenes. Interesa de todas todas que gane el Granada para que llegue la próxima semana a Palma ya ascendido.

En el mejor escenario el Mallorca puede acabar la jornada tercero, pero para eso obligatoriamente debe ganar en Riazor y esperar que el Albacete no lo haga en Gijón. En el peor escenario el equipo sería quinto. Recordad también que es muy factible que los de Vicente Moreno aseguren matemáticamente el play off en esta jornada.

Publicidad

13 comentarios sobre Arrancamos jornada

 • mallorca96

  Es meu punt de vista sobre sa cantera, respecte es post anterior, és que s’ha de fer feina en intentar captar lo millor de Mallorca. Tenir scoutings per tots es pobles i fitxar a aquells que més destaquin. No hi pot haver casos, com Darder, que directament passen de s’equip de poble a un Villarreal, Espanyol, Barcelona, Madrid… Després d’això, i com diu Tomeu, és molt interessant tenir es filial a segona b. No per retenir promeses, que això és impossible avui en dia, sino perque si hem de tirar de filial per jugar en es primer equip es bot no sigui tan gros. En aquests moments és impensable que un jugador de tercera el facem debutar a segona.

  I per acabar, en quan a retenir es jugadors, no entenc tantes crítiques contra es club quan els mos pentinen. No tenim res a fer, i a més, si paguen, molt millor. Ara mateix es casos de Xavi Sintes i Pablo Ramon, mos hem embutxacat més de 1 milió d’euros per dos tios de 17 anys que qui sap que serà d’ells. De cada 100 que diuen aquest serà un verro només un acaba jugant a primera. Recordau que deia tothom de Tia Sastre, Cristeto, Yeray, Sergio Sarmiento, Alberto… Tots jugant a tercera o preferent. Quan arriba una oferta, equups com el Mallorca, estan obligats a vendre. No saps mai que passarà.

  28
  • Colorao

   Es pot dir més alt, però no més clar.
   Coincidesc al 100%
   Tal vegada el problema més gros des fútbol base és cualque personatge de mida curta però sobèrbia i prepotència llarga que fa de sherif per Son Bibiloni.

   17
  • TORITO COROMINAS

   No crec que sols haguem de mirar mallorca, ximo, pina, ariday… hem de completar jugadors mallorquins amb jugadors de fora.

 • Mikijarl

  En mi opinión creo que esta semana certificaremos nuestra clasificación para los play-off. Veo en la mayoría de esos partidos el resultado de un empate, quizá en Málaga y Gijón la balanza se incline hacia el lado de los mejor clasificados.

  Si a alguno no le gusta mi pronóstico en cuanto a los posibles resultados que no se preocupe, no suelo ser un máquina a la hora de acertar quinielas.

 • Alex

  Hola. Una pregunta. Alguien sabe que descuento nos aplican a los socios en la tienda de son moix?? Si nos aplican claro jaja graciasss

 • Alex

  Gracias. Un 10 que ya he ido jaja

 • hurry_1982

  ¿a cuánto se paga la derrota por 2-0 en Riazor en Betpoint?

  2
  14
 • hurry_1982

  ¿A seis por euro apostado??????? Sería una apuesta excelente

 • pedrodiecinuevesetentaycinco

  Ésta semana ganará el Málaga, Cádiz, Albacete, Oviedo y nos ganará el Deportivo. Algún forero sabrá porqué lo he escrito.

 • Ibagaza25

  Pues jo pens que domes amb els jugadors d aqui com a filial ha de bastar,si no basta mirar el bilbao i aixo que no tene sa opcio de despres fitxar x completar es primer equip amb gent de fora…
  Imaginau si aqui tenguesim sergi enric darder…xisco jimenez…ramis…bigas…tot aixo sense contar amb n asensio…i contant que pots seguir fitxant lago junior…salva sevilla

 • Ibagaza25

  Tambe crec que el mallorca fixa molt jugadors x es filial domes x els gols que fica…a nivell benjami i aixo…i es un gran fallo.s hauria de mirar mes en lupa en lloc de tenir gent x altres bandes