Comienzan los entrenamientos individuales

Vicente Moreno, con mascarilla y guantes, supervisa las sesiones individuales.

El Mallorca ha vuelto esta mañana al tajo con las primeras sesiones individuales. Los jugadores han llegado uno a uno a Son Bibiloni y se han ejercitado evitando el contacto grupal, dando lugar a imágenes como las que veis arriba del entrenador Vicente Moreno o abajo de Aleix Febas, en solitario.

Estamos en la primera fase y, oficialmente, aunque no se han dado a conocer los resultados, no parece que haya ningún jugador de la plantilla infectado.

Aleix Febas, entrenando en solitario.

12 Responses

 1. mallorca96 dice:

  Respecte a un comentari de serverisom, realitzat en el post anterior, hi ha una cosa que no queda del tot clara en quan a la fiscalització des fitxatges des equips que hagin realitzat ERTE. És a dir, si han fet un ERTE a sa majoria de treballadors o a jugadors d’altres categories o inclús altres seccions esportives però no han fet un ERTE a sa primera plantilla i lo que han fet ha estat arribar a un acord amb es jugadors, podran fiscalitzar es fitxatges des primer equip o només ho podran fer des equips o seccions que hagin fet ERTE? Això encara no està clar i és un punt on es poden aferrar Barça, At. Madrid, València… per poder fer fitxatges aquest estiu pes primer equip.

  Me gusta 3
  No me gusta 4
  • Serverisom dice:

   Una empresa pot arribar a un acord amb els seus traballadors i devant una dificultat, aquets accedir a una reducció de sous. Aquest és el cas dels jugadors del Madrid, fins i tot pot ser el cas dels jugadors del Mallorca, si al final no se jugà la resta de temporada, han acordat una reducció del 15% dels seus contractes.
   Altre cosa és fer un ERTE, l’ERTE en el cas d’un Club de fútbol profesional, és una perversió de l’esperit del que preten protegir la Llei. Afecta als traballadors amb les nòmines més baixes, el mal econòmic que produeix al Club de Fútbol Prifesional és insignificant i això ho podem veure tots, mirant un Presupost del Club.
   Es clar, que no queda clar res del control que diven que duràn a terme i d’aqui venen els meus comentaris.

   Me gusta 2
   No me gusta 1
  • mallorca96 dice:

   Si jo no ho dic per defensar a ningú eh, i tenc molt clar quins equips han fet ERTE i quins no, però el que vull dir és que equips com Barcelona o Atletico de Madrid s’aferraran en es fet de que ells s’ERTE l’han fet als treballadors del club i a equips d’altres seccions o categories, no a la primera plantilla. I veurem que diu es Govern davant tot això.

  • mallorca96 dice:

   Per altra banda, sa mesura de facilitar ERTE’s amb ses condicions que ho han fet per aquelles empreses que ho necessiten, preserva sa majoria d’ingressos dels treballadors afectats i dóna una mica de suport als autònoms. Per jo és una mesura acertada. Lo que no haurien d’haver deixat fer mai és que els equips de futbol professionals es poguessin adherir a aquests ERTE’s. Per molts ingressos que perdin, esteim xerrant de clubs que es permeten el luxe de pagar traspassos de millons d’euros amb jugadors que cobren una barbaritat. Era suficient que cada club negociàs amb els jugadors de la primera plantilla una reducció salarial momentànea per tal de preservar els salaris dels treballadors del club que menys cobren. És indignant veure com s’aferren a aquestes mesures quan haurien de poder soportar dos mesos de suspensió tranquilament, amb tots es ingressos que tenien. Al final els més afectats són els treballadors del club (cuiners,utillers,camarers, jardiners…) els jugadors seguiran igual.

  • Serverisom dice:

   @mallorca96, la diferencia entre uns i els altres, és el demanar ajudes a l’Estat.
   Si han demanat ajuda a l’administració, això legitima a l’administració per poder demanar justificants de l’ajuda i també a cuestionar-se si era correcta o no.
   Un particular pot demanar unes ajudes i obtenir-les, però si a posteriori es demostra que tenia ingresos suficients, és a dir, ha actuat fraudalentament, ha de tornar els doblers i pagar una multa.
   Aquest, en el meu parer és un cas semblant, altre cosa és saber com actuarà l’administració.

 2. marcbatall dice:

  a Hacienda le da igual que fichen jugadores, lo que no le da igual es que pidan un ERTE por un descenso de ingresos, la seguridad social se haga cargo de esos sueldos y luego quieran gastar 20 millones de Euros en una inversión, sea de un jugador o para reformar los baños.

  Un club de fúlbol es una S.A.D., una empresa, y si el Atlético no tiene empresas separadas (que no lo sé)allí donde ha aplicado ERTE es normal que se quiera inverstigar para saber si hay mala fe o si se debe rechazar dicho ERTE, como ha pasado en muchas empresas que nada tienen que ver con el fútbol.

 3. PROBASE dice:

  Yo respeto todas las decisiones que se tomen al respecto porque cada uno sabe los problemas de su casa, pero por lo que respecta al Mallorca, que es quien realmente me interesa considero que el comportamiento de la entidad ha sido perfecto en todo momento la tranquilidad que se respira en el club da muchisima confianza en todos los sentidos y esta circunstancia es muy importante en el devenir del club.

  Me gusta 24
  • Guigue76 dice:

   Totalmente de acuerdo. Os imagináis que nos pilla esto del virus en tiempos de Serra, Terrasa, Claasen, el “amigo” de Serra Que no recuerdo, etc…? Estaríamos acojinados totales

   Me gusta 5
   No me gusta 1
 4. Carles dice:

  Ya empiezan las movidas en la Bunderliga. En este caso, la segunda división.

  Dos positivos en el Dynamo Dresden y las autoridades imponen cuarentena de 14 días a todo el equipo. No podrán jugar la próxima jornada.