3 Responses

 1. Arbitbalear dice:

  Evidentment estic a favor i defens els meus companys,es més per la responsabilitat que tenim tendriem que cobrar més,amb els sous que es paguen a jugadors,entrenadors….hi aquets si fallen un gol o fan una mala alineació no sel,s critica com a nosaltres.No estic d,acord amb tú Tomeu,una altre cosa es unificar criteris i millorar el VAR ,sobretot es reglament que després aplica es var.Això ja es una altre cosa.

  No me gusta 11
  • Serra dice:

   Em sap molt d greu, pero si es pot fallar, incluint es arbits, lo q no es normal son jugades com ses d Galarreta q tenguent un Var ni aixi tenguin ous a jutjarla com toca o ses faltes q va rebre constantment KUBO disabte i acaba amb una groga ell per protestar q l, estan inflant. Aixo ja no es equivocarse una vegada aixo ja es mala fe. I ja no xerrare d s, expulsio d l, entrenador pq va fer rialles… Crec q antes d demanar auments d sou per ells s, hauria d demanar q fosin un poc mes profesionals i es sabesin es reglament q n, hi ha q crec q no el saben massa…

 2. Arieeeeelibagaza dice:

  Buenas noches!
  Tomeu los que seguimos el programa desde la web o Youtube sufrimos un audio desde el programa nefasto , se escucha muy muy mal , ya te lo comenté hace algunas semanas pero sigue igual , cuando puedas échale un ojo , gracias

  Me gusta 11
  No me gusta 2