Pizarro Gómez estará en el Martinez Valero

A Pizarro Gómez lo recordamos todos porque fue el árbitro del célebre Mallorca-Deportivo que supuso el ascenso a Primera División de 2019 (fijáos, tres años y medio después, donde están unos y donde están otros. Asusta reflexionar sobre la trascendencia que tuvo aquel partido en el futuro de los dos clubes), pero lo cierto es que con posterioridad no ha sido un árbitro que se le dé especialmente bien al Mallorca. Será quien dirija el choque del próximo lunes en el Martínez Valero, con González González en el VAR.

La última referencia de Pizarro Gómez no es precisamente para echar cohetes. Pitó hace justo un año el Cádiz-Mallorca en el Carranza. Acabó empate a uno tras un error arbitral manifiesto al no expulsar a a Iza Carcelén en la primera parte por una salvaje entrada sobre Dani Rodríguez que a punto estuvo de llevar al gallego al quirófano. En los minutos finales señaló un penalty de Joan Sastre que le supuso a Negredo marcar el gol del empate para su equipo.

9 Responses

 1. tomeuhemed dice:

  No entraré en si aquest arbit és millor o ptijor però és dia de Cadis crec que ell va treure vermella en directe a n’Iza i desprès en Mateu Lahoz el va cridar des VAR i va passar lo que va passar. Vull dir, sa seva idea era expulsar-lo i llestos.

  Lo des penal den Sastre va ser clar, simplement un dia més a sa vida den Joanet. «Sastrada» i punts que volaren de sa butxaca (quants de punts mos va costar aquest alot… a n’es nivell den Battaglia)

  Dit aixo, AAAAAALEEEEEEEEERTA Dilluns, no me fi ni un pel del Mallorca. Quan jugam contra colista o equips amb ratxes negatives sempre badam

  Me gusta 34
  No me gusta 4
 2. Gori52 dice:

  A mi, la veritat és que m’importa molt més que en Cufré ens doni la sorpresa mostrant que és un bon lateral per jugar a 1ª, que en Baba demostri que és un bon mig-centre i que tot l’equip surti a matar, que si arbitra en Pizarro o na Pizarra.

  Me gusta 21
  No me gusta 2
  • sentiment dice:

   Efectivament, Cufré no mos ha demostrat res encara, però Babá està fart de demostrar-nos-ho des de fa tres anys, es tracta que li surti un bon partit, qualitat li sobra.-

   Me gusta 5
   No me gusta 1
  • Ballesteros dice:

   Y que Amath de la sorpresa y marque un gol para reivindicar su vuelta.

   Me gusta 11
  • Angel Amengual dice:

   Bé, lo que Baba ens ha demostrat aquests últims 3 anys es que es un jugador increïblement irregular, capaç de fer 2 mesos a un nivell altíssim, dels millors pivots de sa lliga, i després la resta de la temporada ser com si juguéssim amb 1 menys, perdent infinites pilotes fàcils i perilloses. Quan no ets titular ni amb LGP ni amb Aguirre tenint unes característiques brutals…qualque cosa passa.
   I això ho dic amb el convenciment que jugarà bé contra l’Elx. Ara, ja el rendiment que doni després del Mundial…molts dubtes.

   Me gusta 7
   No me gusta 4
  • sentiment dice:

   @Angel, Temporada 19/20 37 partits , temporada 20/21 26 partits, temporada 21/22 26 partits, crec que aixó es ser mes titular que suplent , de molt, Babá només va baixar es rendiment quan va tornar de sa copa d´africa, llevó si va estar dos mesos fatal, per jo molt mes jugador que Bataglia i molt mes regular.-

   Me gusta 7
   No me gusta 1
  • Angel Amengual dice:

   Sentiment, no val això. Es com dir que aquesta temporada es més titular que suplent perquè ha jugat 5 partits. Pot haver jugat 5 partits, però titular només ha estat 1. De les temporades que hem poses, només 1 va ser titular indiscutible, sa primera amb en V. Moreno, que per cert es l’entrenador que millor rendiment l’ha tret, encara que pareix ara que dir qualque cosa bé del valencià es pecat terrible. De tota manera, encara que ho va fer molt bé, ja va tenir un parell de partidets bastant horribles. A segona amb en LGP va estar terrible, sa seva pitjor temporada amb diferència. I no, no va ser titular. La parella titular, merescudament, van ser Sevilla-Galarreta. Baba va poder jugar més sa segona volta perque Gala va tenir problemes musculars, enrecordat. Només li record un bon partit aqueixa temporada, el de sa segona volta contra l’Almeria (contra el mateix equip sa primera volta va jugar tan malament que en Luis el va tenir que canviar als 50 minuts, cosa que l’ha passat ja massa vegades en sa seva curta carrera). I la passada temporada va ser titular fins sa Copa Àfrica, i els seus primers 12/13 partits son brutals, si, però el seu rendiment ja havia baixat abans d’anar-sen. I no l’ha recuperat fins l’altre dia contra el Barsa.
   Jo també crec que es molt millor que Battaglia sobre el paper, però no depèn de cap entrenador el que Baba sigui titular o no. Depèn d’ell mateix. Al seu millor nivell no hi ha 6 pivots millors a sa lliga. Però quan està malament es millor posar un aleví.

  • sentiment dice:

   Angel, totalment raonable sa teva exposició, tot depèn de punts de vista. Coincideixo amb tu en varios punts.

 3. Johnny Cash dice:

  Buenas tardes Mallorquinistas,

  En la web del Elche, pone que las entradas para ir con la afición visitante las gestiona el Mallorca. Alguien sabe como conseguir una entrada para este lunes e ir con la afición del Mallorca? (Pagando, claro.)

  Gracias!