A las 13.00 en directo: rueda de prensa de Javier Aguirre

3 Responses

 1. Collero60 dice:

  Me gusta el mister, habla claro y conciso. Ya sabemos que el vestuario del Mca. es un vestuario que por lo visto es alegre y de compañerismo, pero también creo que el Sr. Aquirre, aparte de de haber sido jugador, influye bastante en ello….VAMOS MALLORCA A POR TRES PUNTOS

  Me gusta 19
 2. leon dice:

  desde el 14 de noviembre, los clubs que cedan jugadores para jugar el mundial recibiran 10.220€ por jugador diarios,hasta que su seleccion sea eliminada,buen pico para el Mallorca,esperemos que sean mas de dos(Baba y Rajkovic)si no se lesionan,,van.

 3. Serverisom dice:

  Molt inteligent, llest i amb moltes de travellades al llarg del camí que l’han doctorat.
  Al final fins i tot de la lesió d’en Jaume Costa i de l’expulsió d’en Vedat, serà capaç de treure-hi profit per el bé des grup.
  Tomeu, si tens ocasió i ho veus bé, podries penjar sa xarla d’avui d’en Dani Rodriguez a Son Espases? Crec que setia interesant que tots l’escoltin. M’ha agradat molt, m’ha recordat molt a Sergi Darder quan va parlar dels seus problemes a la temporada 20/21