La historia de Raíllo y sus 200 partidos

Antonio Raíllo cumple este sábado 200 partidos oficiales con el Mallorca, motivo que me parece más que suficiente para dedicarle este vídeo repasando las seis temporadas que lleva en el club desde su llegada en el verano de 2016 procedente del Espanyol.

2 Responses

 1. Estanallot amb orelles dice:

  He de reconeixer que em crida l´atencio que ningu en 24 hores hagi publicat res en aquest fil.

  Me gusta 11
  No me gusta 1
 2. PUJAREM dice:

  Com ens has enganxat amb la llista del top 22 de jugadors amb més partits del Mallorca.

  Per jo, en aquest video ha faltat tornar a veure els gols d’Antonio Raillo i fer una votació de quin ha estat el millor gol amb la camiseta del Mallorca. Supòs que no deu costar molt trobar els gols de Raillo a temporades anteriors llevat dels de segona B. A Youtube deuen haver videos de la Liga amb tots els gols del Mallorca per temporades.

  Me gusta 2
  No me gusta 1