La crisis del Mallorca, con Ramón Perpiñá

17 Responses

 1. GoranMilojevic dice:

  Netflix modo on

  Me gusta 4
  No me gusta 4
 2. David_Palma dice:

  No comparéis el equipo que tenía el bueno de LGP al que tiene Aguirre y no encuentro sea el mismo caso.

  Me gusta 17
  No me gusta 7
  • Lamo en busqueta de buger dice:

   Es cierto que el Mallorca jugó esa primera vuelta con Reina, Hoppe, Fer Niño y con Raíllo lesionado.

   Pero también lo hizo con Galarreta, Salva Sevilla, Take Kubo, Kang in Lee…

   Me gusta 15
   No me gusta 1
 3. 19rcdm16 dice:

  Con lo que ha costado Larin, hay que recordar que ningún equipo había pagado por el ni 2 millones en toda su carrera y nadie de la secretaria técnica mientras negociaban preguntó que estaba haciendo en sus vacaciones, si entrenaba por su cuenta o se comía todas las hamburguesas del país para llegar con 9 kilos de más. Ya puede meter los goles que quiera que esto demuestra que clase de profesional es este jugador, que llegó en Agosto y ha cogido la forma en Noviembre… Me parece que a Ortells le han timado pero bien en este fichaje

  Me gusta 45
  No me gusta 2
  • Esranxer dice:

   Evidentment el cas Larin és digne d’estudi. Però recordeu, companys del xat, que la majoria no disposem d’informació sobre què va passar realment (i si hi ha qui la té, no diu res).

   Teniu la seguretat que realment es va passar el temps menjant hamburgueses i fent molt mala vida durant les vacances? (hi ha vídeos, heu parlat amb gent que el va veure, ha sortit a algun diari del Canadà, etc.). Sabem quins altres problemes, malalties incloses (les quals com sabeu s’oculten per part dels clubs) ha pogut tenir el jugador?.

   Sabem si hi ha hagut algun problema psicològic greu que l’ha afectat i que fins i tot el pot continuar afectant? Alguna persona molt propera que l’ha rebutjat, algun tipus de depresió o similar de caire orgànic…

   Sabem tot això?

   Jo no.

   Amb els fitxatges han passat coses d’aquestes tota la vida. Ha passat i passa al Madrid, al Barça i a l’Atlètic., al Manchester City i al Bayern de Munich… Voleu que Ortells sigui un X-Man? Que això no passi al Mallorca?

   Així és el futbol, que sempre tindrà una part de sort molt important (com la vida mateixa, per cert).

 4. prometeo dice:

  El emtrenador del Granada destituido

  Me gusta 18
  No me gusta 1
 5. Serverisom dice:

  Es correcte preparen sa venda d’en Maffeo i Rajkovic, cosa que és normal ja que son els 2 que tenen més cartell i com bé deis estan obligats a vendre.
  I per desconptat fan servir totes ses eines e influencies al seu abast per pujar el preu.
  Però Maffeo podia jugar perfectament dissabte i si no ho va fer va ser per decisió d’Aguirre, fundamentada en gestió de vestidor.
  I el gol vé just després dels canvis del Mallorca i del Atlético, en el meu parer error greu d’Aguirre deixant sa banda esquerra descompensada, cosa que Sineone aprofita per atac encare més per allà. Era més lògic si A Sanchez estava cansat degut a que havia estat dubte fins a darrera hora, que Maffeo sortit al seu lloc i jugasin en doble lateral.
  I llavors també coincidesc en que els jugadors no creven en el sistemes d’Aguirre, però això també ja ho devien haver sabut quan el renovaren.
  Coneixer es brou té ventatges, però també molts d’inconvenients.
  El gran problema és que estan convençuts que amb una estirada al final en sortiran i a més que n’hi ha 3 que fallen, per aquest motiu veven el perill molt lluny.
  I per descontat que no guanyarem aquets 2 partits, quin argument podeu tenir quan de 13, n’hem guanyat 1, quan fá 445 min que no feim un gol, quan som la segon pitjor atac de la categoria i el qui menys trepitja area rival.
  I Tomeu, si compares es partit guanyat 1-2 en temps d’en LGP, no oblidis que venien de fer es ridicul a una eliminatoria de Copa, guanyant a la porroga a un 2ona RFEF, queden concentrats i és gràcies a ses bronques des Mr que guanyen aquest partit i si tens alguna dubte repasa declaracions des mateix Kubo, per cert si et poses a repasar, mira si trobes una sola imatge de Kubo i Aguirre o una sola paraula del japones a favor del mexica. De igual manera que no en troberas cap a favor de LGP dels joves que tenia en el planter aquell any. Mos entenem veritat?

  Me gusta 21
  No me gusta 14
  • Esranxer dice:

   Hi ha arguments que ens poden servir per pensar que la situació és molt greu i que el Mallorca serà incapaç, fins i tot, de fer front als tres pròxims partits i arguments per pensar el contrari.

   Veig un pessimisme molt estès que, la veritat, no m’agrada. La influència que nosaltres tenim sobre l’equip és molt llunyana i relativa. Però dubt que sigui positiu que una afició es posi tan pessimista.

   I això que em semblen molt assenyades les intervencions de @Serverisom.

  • Serverisom dice:

   @Esranxer i que vols que sia positiu? Per molt que serqui no hi trob arguments que en fasin pensar diferent.
   Per norma, mai acab de parlar 100% clar, per no destapar massa intimitats, però si analitzes fredament els fets viscuts abans i en remont als de després del 2-6 contra el Granada, renovacions posteriors, diferencies en la programació de la pretemporada de l’any pasat i sa d’aquest, morivades certament per el calendari, però també per anar sa mica sobrats. Si analitzes xq destaquen Abdón, Dani i A.Sánchez i les compares amb la gran pretemporada de Grenier, Batta i llavors que el gener molts demanasin sortir i ho feren tots, manco Lago cobrant molt més que aquí i deixant sous a caixa, vol dir que igual no eren tant dolents com creiem o que alguna injusticia veren a l’hora de gestionar es planter.
   I tot això, deixa petjada en els que queden com per fer un sobreesforç i llavors tenir molt clar que jugaran altres.
   En aquesta ocasio he estat molt més clar, però no sé si ho entendreu.
   Repetesc un pic més, Aguirre havia d’haver acabat a 30/06/2023 i la DD va ser molt covorda, possiblement xq acaba contracte a finals d’aquesta temporada i també hi ha molts de membres que poder marxar amb ells.
   Estic convençut que si a Ortells ñi haguesin quedat 2 temporadas o més de contracte, Aguirre no hagues renovat

 6. PROBASE dice:

  Aguirrre tiene su futuro garantizado con D. Ramon Perpiña, lo que me sorprende es que con la cantidad de futbol que habra mamado este hombre y que no sepa todavia cual es la responsabilidad del tecnico, todos somos conscientes de que los jugadores estan rindiendo por debajo de sus posibilidades, y yo me pregunto ¿ quien los entrena ? una de las funciones del entrenador es sacar el maximo rendimiento de los jugadores que tiene, cosa que el no hace, por otra parte su comentario
  que solo se pudo ganar en Vallecas, se le ha olvidado Las Palmas, el punto qu se hubiese podido ganar en Granada, eso si, y en esto estamos de acuerdo que el jugador falle un penalti, pero de quien es la responsabilidad del desastroso planteamiento contra el Villarreal, de quien es la responsabilidad de poner a jugar a Raillo en Sevilla despues de 2 meses de baja, en cierto modo comparo Aguirre con Simeone que hasta este año no se ha dado cuenta de que tiene un plantillón,
  y el Mallorca no tiene el equipazo que tiene el Atco de Madrid, pero si mejor de lo que Aguirre nos quiere hacer creer.

  Me gusta 24
  No me gusta 4
 7. Gori52 dice:

  Idò jo de cada dia estic més convençut que el Mallorca te pitjor onze que l’any passat. De moment està clarissim que les baixes d’en Galarreta i, sobretot i molt especialment, d’en Kang in Lee, no s’han cobert de cap manera. Se que a n’aquest foro xerrar d’aquests dos és un pecat mortal, però l’ùnica diferència entre enguany i l’any passat és aquesta. Les noves incorporacions només s’han notat a la caixa, pero al terreny de joc, res de res. I si li afeigim que els veterans tenen un any més, sobren disquisicions. No tenim equip més que per la permanència. I pus. Ho digui en Perpunyà o en Perico de los palotes.

  Me gusta 16
  No me gusta 9
  • Esranxer dice:

   @Gori, ens tornem a oblidar de la part de sort que té el futbol. La sort inclou no només allò que passa als partits, sinó el mateix calendari i els fitxatges. Dit sigui de pas, qui estava segur que Kang donaria el rendiment que va donar (per cert, no el primer any, que jo record les crítiques molt dures en aquest mateix xat)? El València se’l va llevar de damunt. Do you remember?

   Un equip no només són jugadors, sinó jugadors dins d’un equip i agermanats i coordinats entre si. Els jugadors poden ser molt bons i per la raó que sigui l’equip no quallar. Això s’ha vist moltes vegades i a clubs de primer nivell internacional.

   Jo dic el que ja vaig expressar un dia anterior. Com no dispòs de la informació necessària no puc plantejar quina és la solució que em sembla bona. Per exemple, què fer amb Larin? Vosaltres sabeu què li passa exactament? És un manta? Està tocat psicològicament? Tot el que havia fet fins ara, a altres lligues i al Valladolid, és pura casualitat i sort?

   Me gusta 2
   No me gusta 1
 8. El-Mayurqi dice:

  Esta semana es clave a so gana bien al Cadiz y al Alaves, hay que tomar alguna decision drastica,asi no se puede seguir, este fin de semana he visto con cierta envidia ( aunque con la alegria de ver como perdian o empataban ) como Granada, Almeria y Celta, juegan a futbol,¡ son capaces de pasarse la pelota entre ellos mas de tres veces! e ¡intentan hacer alguna prared,! algo inaudito en esta Mallorca, es la hora de la verdad no se puede tardar mas en ponernos en marcha

  Me gusta 18
  No me gusta 3
 9. pedrodiecinuevesetentaycinco dice:

  Hasta ahora siempre he defendido la continuidad de Aguirre pero si no se sacan 6 ó 7 puntos de los próximos 9 entendería y apoyaría su destitución. Me pasó lo mismo con LGP y con pena opiné que llegado ese punto debía ser destituido. Así como sigo teniendo cariño por LGP también lo tendría por Aguirre ya que me parece buena persona y además ha hecho un gran trabajo para el club de mis amores.

  Me gusta 11
 10. ezy dice:

  Cada partido es un mundo pero todo lo que no sea sacar 4 o 6 puntos esta semana es un fracaso.

  Si en casa y ante rivales directos no se muestra superioridad entonces en qué situación vamos a puntuar?

 11. Enrique Magdaleno dice:

  Lo peor que ha hecho Ortells ha sido renovar a Aguirre

  Me gusta 4
  No me gusta 5
 12. budipalma dice:

  Espero qué empecemos a ganar partidos y siga Aguirre pero si es necesario cambiarlo yo