Muy pronto: «off the beaten track» con Javier Aguirre

Hoy he compartido 40 minutos de charla muy agradable con Javier Aguirre. La tendréis disponible muy pronto. He querido salirme un poco de los cánones y he optado por lo que en inglés se conoce como «off the beaten track». Lo que he pretendido es repasar su extensa trayectoria profesional comenzando por su etapa como jugador en el Mundial de México 86 y acabando por su llegada al Mallorca. Ya os avanzo que hemos hablado muy poco de actualidad y mucho de la historia de la Liga y de los Mundiales. Espero que os guste. Personalmente me ha encantado hablar con él.

4 Responses

  1. mallorca96 dice:

    Esperarem atentos a veure aquesta entrevista/xerrada.

    En relació al post anterior, tot i que Muriqi sé que ens ha aportar un plus i ha millorat lo que hi havia, no pagaria 12M€ per ell. Ni tan sols 6. Jo a sa davantera apostaria per un fitxatge arriscat però que crec que té un futur brillant i que es seu fitxatge podria ser possible perque juga a una lliga inferior a s’espanyola i a un equip inferior al Mallorca: Fran Navarro. Té 24 anys, juga en el Gil Vicente de sa Liga Nos i aquesta temporada ha marcat 15 gols en 29 partits. Possiblement amb 5 o 6M€ el podríem fitxar, i pens que té un gran futur. Però tot són opinions. En quan a sa plantilla de l’any que ve, jo apostaria per:

    Asenjo

    Maffeo- Valjent- Raillo- Clerc

    Seoane- Baba- Antonio

    Kubo- Fran Navarro- Tello

    Greiff

    Gio- Russo- Laguardia- Jaume Costa

    Dani Rodriguez- Pepelu- Galarreta

    Kang In- Angel- Amath

    Reserves: Abdon i Llabrés

    Cedits: Leo Roman, Mboula i Hoppe

    La resta de jugadors els vendria/retornaria/rescindiria ja que pens que no poden aportar més.

    Al final serien 7 fitxatges (Asenjo, Clerc, Tello, Laguardia i Pepelu gratis i Fran Navarro i Seoane en forma de traspàs) més sa compra de Maffeo i sa renovació de sa cessió de Kubo. Crec que quedaria un equip més que complet i competitiu i econòmicament no és desorbitat.

    Me gusta 2
    No me gusta 20
    • THE FITI dice:

      Parece que nadie se acuerda de lo que vuelve a casa en mayo, salvo sorpresa mayúscula.
      Sastre, Cufré, Mboula, Lago, Febas y Alegría.
      Que hacemos con ellos?

      Me gusta 6
      No me gusta 5
  2. Tuadell dice:

    Esperandola

    Me gusta 3
    No me gusta 1
  3. Perro loco dice:

    Aguirre el ultradefensivo (como dice la prensa balear)