De momento, nueve de Primera en octavos: pueden ser doce

Finalizada la jornada copera de hoy jueves, tenemos ya clasificados a nueve equipos de Primera División para octavos de final. Pueden ser doce porque quedan tres eliminatorias mañana: Ibiza IP-Betis, Nàstic-Osasuna y Eldense-Athletic. Tendremos entonces completado el cuadro de octavos de final, que se sortearán el sábado a la una del mediodía en la Federación y se disputarán, ojo, el 17, 18 y 19 de enero, porque la próxima semana se celebra el bodrio de la Supercopa en Arabia Saudí.

Por supuesto las posibilidades de que al Mallorca le toque un rival de Primera son muy altas. En ese caso, dado que la eliminatoria es a partido único, el partido se disputará en el estadio cuya bola salga en primer lugar. Así fue la pasada temporada, si lo recordáis, con el Mallorca-Espanyol (eliminatoria que, por cierto, se podría volver a repetir).

No ha caído ninguno de los grandes -aunque el Barcelona ha estado con la soga al cuello ante el Intercity de Siviero, Nsue y Pol Roigé-, por lo que esta Copa va a ser durísima en las eliminatorias a partir de ahora.

Los clasificados son los siguientes:

Primera División: Villarreal, Espanyol, Valencia, Real Madrid, Sevilla, Mallorca, Real Sociedad, Atlético de Madrid, Barcelona

Segunda División: Levante, Sporting, Alavés

Primera División RFEF: Ceuta

11 Responses

 1. CapitanNunes dice:

  Una pregunta. En octavos también hacen lo de el Ceuta vs Equipo Supercopa o vs un primera o ya es sorteo puro?

  Me gusta 12
  No me gusta 1
  • CapitanNunes dice:

   Vale lo acabo de leer!!! El Ceuta y los de segunda se enfrentan a los de primera pero ya no se mira si juegan la supercopa o no, así que podría tocarnos tanto el Ceuta como el Madrid o Barça. Sea lo que sea, hay que ir al 100% a por la copa!

   Me gusta 20
   No me gusta 2
 2. Gori52 dice:

  Fins que no s’hagin sumat punts per estar enfora del descens, trob que s’ha de competir per la Copa, però donant total prioritat a la Lliga. La nostra plantilla encara no dona nivell més que per una competició.

  Me gusta 9
  No me gusta 18
 3. coolspot4780 dice:

  Idò jo trob que hi ha plantilla per afrontar ses dues competicions. No entenc aquesta mania de voler tirar sa Copa, s’únic títol que tenim al nostre abast, de moment.

  Ara a veure si tenim sort amb el sorteig de dia 7 a les 13:00 h. Ja ens podria tocar el Ceuta o un equip de segona.

  Me gusta 21
  No me gusta 4
  • Lamanodedios dice:

   Mira si hi ha plantilla que sense Muriqi no guanyes al Pontevedra. I amb els titularíssims 0-1 amb el Real Unión.
   A mi tampoc m’agrada tirar la copa però no estam a la època dels Etoo i companyia, on podíes guanyar-li a qualsevol. A dia d’avui les duferències de plantilla són tan bèsties que és un desgast massa gran per una plantilla q quan juguen els Battaglia, Grenier, Russo no dona… és una realitat .

   Me gusta 14
   No me gusta 8
  • Gori52 dice:

   Lògicament, és la meva opinió, però pensar que el Mallorca te plantilla com per anar per meitat de la taula i guanyar la Copa, és estar un poc pels niguls. Si a un partit de Copa se lesionassin en Muriqi, o en Galarreta, o en Raillo, o dos dels titulars, me pareix que l’opinió de molts respecte a la Copa canviaría. A més, si feiem un poc de memòria, els anys que el Mallorca va arribar a jugar la final de la Copa tenía unes plantilles molt millors que l’actual.

   Me gusta 8
   No me gusta 5
  • coolspot4780 dice:

   El Barça i el Madrid no varen suar… està demostrat que a aquest torneig, com badis un poc, estàs fora. Els equips de categories inferiors ho donen tot i com no tenguis el partit controlat des de l’inici no et queda d’altre que treure els titulars de la lliga.

   L’any a que vàrem guanyar la copa vàrem acabar a la 9a posició. Enguany estam a l’11a… no veig tanta diferència.
   Jo no ho consider “estar un poc pels niguls”, trob que l’afició ha de creure en l’equip.

 4. Rojo y negro dice:

  Viendo el partido de ayer y el otro día del Getafe creo que es momento de hacer un buen pensamiento.
  La propiedad podría pensar en hacer limpieza de 4 o 5 jugadores este mercado de invierno que si nos quitan a Muriqui y Gala los últimos días de mercado ya estaremos vendidos

  Me gusta 13
  No me gusta 2
 5. Gori52 dice:

  Després de veure els darrers partits, crec imprescindible fitxar un centrecampista de les característiques i nivell d’en Galarreta (creatiu i lluitador, en Grenier está pesat i lent), pel cas de que se lesioni o sancioni, o, inclús per jugar tots dos un vora l’altre al mateix onze. Aquest fitxatge el veig tan o més important que el de un lateral esquerre.

  Me gusta 14
  No me gusta 1
 6. Enrique Magdaleno dice:

  Mis preferencias para la próxima eliminatoria son las siguientes:
  Ceuta
  Alavés
  Español en casa

  Me gusta 3
  No me gusta 2
 7. Jaxan dice:

  Poco se habla del buen rendimiento de Dominik en estos partidos de copa . Ojalá siga así , tenim porters👏👏❤️🖤

  Me gusta 12