Lesionados, apercibidos…y González Fuentes y Pizarro Gómez

El partido del domingo en Almería parece un campo de batalla para el Mallorca. El equipo llegará con tres bajas, las de Muriqi, Valjent y Lato, este último por problemas musculares. Además, no se les espera en principio hasta 2024 y vamos a ver si alcanzan con estar disponibles para el primer partido del nuevo año, el 3 de enero en el Bernabéu.

Por si eso fuera poco, hay tres jugadores a una tarjeta de la suspensión, que son Gio, Jaume Costa y Omar Mascarell. Los tres serán titulares en Almería, así que lo ideal sería que aguantaran ese partido en blanco y luego forzaran la amarilla el jueves siguiente ante Osasuna para cumplir sanción en el Bernabéu y así llegar limpios a la segunda vuelta de la competición y, sobre todo, al primer partido del año en Palma, que es ante el Celta.

Para acabar de completar el cuadro, volvemos a tener enfrente a González Fuertes, uno de los árbitros que peor se le dan al Mallorca, y que le pitará por tercera vez tras la debacle de Girona y el empate en Palma ante el Getafe. También será la tercera vez para Pizarro Gómez en el VAR, tras sus experiencias ante Granada y Valencia esta misma temporada.

20 Responses

 1. PROBASE dice:

  A lo mejor es el momento de empezar a mirar a la cantera. o los jugadores mas jóvenes.

  Me gusta 20
  No me gusta 14
 2. Bonany dice:

  También hay que decir que el Almería tiene un montón de lesionados, por lo tanto, no hay excusas que valgan.

  Me gusta 37
  No me gusta 4
  • Bonany dice:

   Por cierto, Budimir también está apercibido, por lo tanto, si hoy ve tarjeta ante el Rayo el jueves no jugará ante el Mallorca.
   Lo digo porque esta temporada en Liga ya lleva 7 goles.

   Me gusta 28
   No me gusta 4
 3. 19rcdm16 dice:

  Siempre nos arbitran los mismos arbitros, esto ya no es ni medio normal

  Me gusta 20
  No me gusta 2
 4. tomeuhemed dice:

  Pareix que nomès mos poden pitar 4-5 arbits a noltros, increíble. Però bé, no és excusa per estar es 15é a sa classificació.

  Supos que s’11 està clar, una altre cosa és lo que mos quedarà disponible per es següent partit..

  Rajko
  maffeo-gio-raillo-nastasic-costa
  ———samu-mascarell——–
  Dani———————-Darder
  ————-Larin—————-

  Me gusta 5
  No me gusta 6
  • ferreret100 dice:

   Gio de centrarl no, por favor. Si sale con doble pivote defensivo otra vez, espero que al menos juguemos con solo dos centrales.

   Me gusta 16
   No me gusta 3
 5. Finidi dice:

  Hi ha qualque àrbitre que ens sigui propici?

  Me gusta 4
  No me gusta 4
  • tomeuhemed dice:

   dels que mos toquen amb els únics que tenc sa sensació que mos va «bé» és en Pulido Santana i en Martinez Munuera. Desprès hi ha es grup dels que són més famosets que nomès mos toquen quan jugam contra un equip gran, amb ses conseqüències que això té.
   I la resta pues són aquests morts que mos toquen sempre (Iglesias Villanueva , Figueroa Vázquez, González Fuertes..)

   Me gusta 12
   No me gusta 3
  • coolspot4780 dice:

   I en Cerdo Grande.
   És curiós, però tothom es queixa dels àrbitres, sobretot equips de la part baixa de la tabla, i això que el VAR havia de facilitar la feina. Contra el Sevilla va anar bé, jo encara no ho veig 100% clar,. Però la meva pregunta és si hagués passat contra Madrid o Barça, haurien anul.lat el gol?

   Me gusta 10
   No me gusta 4
  • sentiment dice:

   Sanchez Martínez es es millor amb molta diferencia damunt tots

   Me gusta 5
   No me gusta 3
  • Serverisom dice:

   NO contra Madrid o Barça, no s’hagues anulat es gol, ni haguesin mostrat sa toma on es veu que li toca.
   I no hi haguesin fet, xq sa prensa sia sa de Madrid o sa de Barcelona, haguesin dat branca, difuent que ses imatges no eren prou clares.
   Però, collons, això sempre ha estat igual i ho seguira sent, a nigú heuria d’estrenyar.

   Me gusta 8
   No me gusta 1
 6. Mika mallorca dice:

  Todos son malísimos. No se salva ni uno

  Me gusta 11
  No me gusta 3
 7. Serverisom dice:

  Comença a ser sa mica malaltis sa obseciò que teniu alguns amb els arbitres.
  Aquest és un tema que sempre ha estat igual o semblant, et lleven i et donen sempre per un semblant i seria aconsellable que si som capaços de queixar-nos amb raò quan ses seves decisions en beneficien també ho diguesim quan ens favoreixen.
  I llavors es tema lesions musculars, igual hi té una mica a veure que sa pretemporada enguany fou molt fluixa si ho comparam amb sa de l’any pasat i no és critica, entenc que és normal que sa preparaciò fisica fou molt diferent degut al calendari. L’any pasat sense aturades fins al Mundial i enguany massa aturades per partits de seleccions.
  A la pretemporada pasada l’equip anava com un tir, fins i tot al torneig contra el Napols, per Italia tots ho deien i ja afirmaven que el Mallorca podria acabar per damunt Girona i Espanyol, els altres rivals i això que Radko i Muriqui hi acabaven d’arribar. Enguany a mi m’ha parescut que tant rivals com el vist de l’equip era una mica massa fluix, que igual ho podriem pagar i segons parlava sa setmana pasada amb un jugador, no crec anar molt errat.

  Me gusta 7
  No me gusta 10
  • Gori52 dice:

   L’equip és més fluix que el de l’any passat. O, per dir-ho d’una altra manera, está més fluix que el de l’any passat, i és d’una evidència indiscutible. ¿Que poden canviar les coses, l’equip començar a jugar millor i anar sumant més punts que fins ara? Evidentment. I crec que la primera mostra es veurà diumenge, a Almeria.

   Me gusta 5
   No me gusta 2
  • Serverisom dice:

   @Gori, NO és igual dir que sia més fluix a dir que esta més fluix.
   Jo crec que esta molt per devall del seu rendiment, en especial els carrilers que en els sistemes d’Aguirre tenen molt importancia i enguany estan molt magres, bé sia per lesions o per el que sia, però és un fet que aporten molt poc en atac, de fet s’asistència d’en Maffeo a Abdón contra el Càdiz surt mel, però realment vé d’un mal control, que pareixia sencill.
   I Lato, no sé que dir, sa veritat és que esperava molt més d’ell

   Me gusta 7
   No me gusta 3
  • Gori52 dice:

   Ben mirat, Serverisom, totes les linies (llevat de la porteria si no es lesiona en Rajkovic, vius) son i estàn més fluixos que l’any passat. Però, com he dit, per ventura la cosa es capgira i comencen a mostrar-se més forts i encara ens donen satisfaccions a bastament. N’hem vistes de més grosses.

 8. pimpampum dice:

  Jo tenc sa sensació que a n’aquests articles d’àrbits és un copia pega. Tots son dolentissims i tots mos vam fatal. O és que només el fas quan és així, i quan mos va bé no fas s’article? Valdria la pena fer-lo, destacaria més: Avui mos ha tocat en Fulano, amb es que tenim més victories que derrotes.
  Un dia podries penjar una estadística de qins mos són més «favorables» i quins menys?

  Me gusta 4
  No me gusta 3